TJÄNSTER

FÖNSTER & DÖRRAR

Vi erbjuder dig ett urval av flera varianter av system och spröjsar: massiv bar (design), barer limmad mot fönstren och barer mellan rutor.

LÄS MER
ISOLERING

Vi på Skava har under många år arbetat med isolering i samband med nyproduktion samt tilläggsisolering av fastigheter. Vårt företag är ett av de få företagen som utför dessa arbeten i stor omfattning samt med enbart egen personal.

LÄS MER
FINSNICKERI

Vi erbjuder specialsnickeri och specialinredningar efter kundens önskemål och kan ge förslag efter kundens skisser eller samarbete med flera duktiga arkitekter.

LÄS MER
MÅLNING & SPACKLING

Vi utför spacklingsarbeten, flytspacklingar och uppgjutningar av golv i badrum men även andra utrymmen.  Vi utför tätningar, primningar innan spackling samt ev. efterjusteringar efteråt. Vi kan utföra både små och stora arbeten.

LÄS MER
TAKARBETE

Vi tar oss an uppdrag inom tak och måleri – från tegeltak, papptak och plåttak till tjänster som takskottning och fasadmålning.

LÄS MER
BADRUM, KAKEL & KLINKER

Vi arbetar med plattsättning av nyproduktion eller renovering av bland annat våtrum, badrum, dusch, kök, kakelugnsytor.

LÄS MER
GOLV

När man ska lägga nytt golv är det mycket man ska tänka på. Rätt typ av golv, noggrant förarbete och kontroll av underlag är bara några av de saker man behöver ha koll på för att det nya golvet ska bli bra.

LÄS MER